Tag et kursus i Office

02 august 2019
Pia Nielsen
Tag et kursus i Office

Word, Excel, Power Point – du har hørt om dem alle før, og alle forventer, at du kan bruge de velkendte programmer fra Office-pakken. Kast dig over relevante Office 365 kurser, så du er godt klædt på inden for hver af de populære programmer. 

Lær om mulighederne

Få styr på hele Office-pakken med seriøse Office 365 kurser. Du vil på gode kurser lære om, hvilke muligheder der er med Office-pakken, og hvornår det er en fordel at anvende det ene program frem for det andet. Du vil lære om det basale såvel som finesserne, og uanset hvor stort dit forhåndskendskab er til Office, vil du med garanti få udvidet din horisont. 

Øg dine jobchancer med et indgående kendskab til programmerne i Office-pakken, eller gør din hverdag nemmere med mere viden om programmer som Excel, Power Point eller Word. Det ser godt ud på CV’et at have en stor viden om de Office-programmer, der anvendes på de fleste kontorer verden over. 

Kast dig ud i det…

For at få noget ud af Office 365 kurser, behøver du ikke have noget forhåndskendskab til Office-pakken eller være en computerhaj. Alle programmer er tilgængelige på alle niveauer, og du kan få noget ud af hvert program på alle niveauer. Programmer som Word, Excel og Power Point er intuitive programmer, der er bygget op, så du selv uden forhåndskendskab kan regne mange af funktionerne ud alene ud fra symbolerne på knapperne. Og så sker der aldrig noget ved at prøve sig frem. 

Kast dig ud i at få lært de Office-programmer, du aldrig har brugt eller turdet gå i gang med – du vil opdage, at det er ikke så svært, som du frygter. Og så får du på Office 365 kurser som regel rig mulighed for at begå de mest gængse fejl i trygge omgivelser med gode instruktorer og ligesindede kursister omkring dig. 

 

 

Flere nyheder