Sådan pifter du din stue op

08 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Stuen er typisk midtpunktet i et hjem, og derfor vil man gerne have, at stuen står flot og indbydende. Men hvordan kan man pifte sin stue op, hvis man trænger til, at der sker noget nyt? Det får du 3 tips til i dette indlæg.

Få dine gulve frisket op

Gulvene er typisk ikke det første man tænker på, hvis man vil pifte sin stue op, men ved at få et trægulv slebet, så kan man eksempelvis give det et helt nyt udtryk. At få slebet sine gulve er heller ikke så besværligt som det lyder, man skal nemlig slet ikke ned på alle fire og klare det selv. Hvis man vil have et gulv slebet, så kan man tage fat i et firma som gulvkanonen, som med garanti vil hjælpe.

image

Udskift dine møbler

En anden måde, hvorpå man kan pifte sin stue op, det er ved at udskifte sine møbler. Når man udskifter sin møbler, så kan man ændre hele udtrykket af sin stue. Det kan man både fordi man kan tage nogle nye farver ind i stuen, men også fordi man kan flytte rundt, og lave mere eller mindre plads. Nye møbler kan hurtigt være dyrt, så hvis man gerne vil gøre det billigere, så kan man enten tage i genbrug, eller måske selv prøve at ompolstre en sofa eller male et spisebord.

Få nye nips ting

Nips ting er ikke det er springer mest i øjnene hos folk, men hvis de ikke er der, så ser det hurtigt tomt ud. Derfor kan man ved at købe nye nips ting ændre hvordan et rum fremstår. Man kan ændre hele stilen på rummet, blot ved at skifte de små detaljer ud, som eksempelvis farverne på vaserne i rummet, eller måske farven eller mønstret på skålen man har på sit spisebord.

Flere Nyheder