Pandekageopskrifter fra hele verden

07 februar 2019
Søren Black
Pandekageopskrifter fra hele verden

Pandekager på alverdens måder

Der er næppe noget, der som pandekager kan skabe glæde og begejstring verden over. Den runde, bagte klump dej kan nydes på mange forskellige måder alt efter temperament. For børn og folk med hang til dessert kan pandekagerne nydes med marmelade eller vaniljeis. Skal pandekagen derimod udgøre et hovedmåltid, så kan den med fordel fyldes med en god gang kødsovs. Her i landet spiser vi oftest pandekagerne til aftensmåltidet, mens man mange steder i USA nyder dem til morgenmad med ahornsirup og smør. Franskmændene derimod får dem flamberet under navnet Crepes Suzettes. Pandekager kan altså nydes på virkelig mange måder, og derfor er det jo heldigt, at de er så nemme at lave selv. Med onlinekogebogen Alletiders Kogebog finder du lige den pandekageopskrift, som passer dig allerbedst.

Pandekager til morgenmad eller dessert

Pandekager er en herlig spise, der kan laves på virkelig mange måder. I Alletiders Kogebog finder du over 400 opskrifter på alt lige fra tykke amerikanske morgenmadspandekager til danske dessertpandekager. Der kan være mange meninger om, hvordan en pandekage skal komme til verden. Nogle laver pandekager med øl, andre foretrækker dem uden sukker.  Uanset hvad du er til, så finder du i Alletiders Kogebog lige den opskrift, der matcher med det, du bedst kan lide.

Gør pandekagebagningen til en fest

Alletiders Kogebog er den store online-hjælper, der gør det til en ren fest at slå sig løs i køkkenet. I stedet for at skulle grave i en gammel opskrift, kan du med Alletiders Kogebog få den rette hjælp, der gør det til en leg at bage pandekager. Med denne web-kogebog ved hånden kan du hurtigt og nemt bage den store stak pandekager, som uden tvivl vil glæde både børn og voksne. Og har du samtidig også overskud til at lave for eksempel en god kødsovs til pandekagerne, så kan du også finde mange gode opskrifter på dette i Alletiders Kogebog.

Flere nyheder