Hvor får du din information om dyretransport fra?

28 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Hvis man skal komme med et kvalificeret gæt, så har du måske gået ned ad en gade og fået stukket en flyver i hånden om, hvor farlig og dårligt det er med dyretransport både i Danmark og i udlandet.

Eller også har du set en meget ensporet dokumentar om dyretransporter, hvor det bliver stillet i et dårligt – og overdrevet – lys, hvor der ikke er nogle instanser, der får lov til at forsvare sig.

Imens bor man selv inde i byen og ser aldrig et levende dyr og ved således ikke, hvordan de lever til dagligt.

Er det ikke også underligt, at nogle mennesker pludselig brokker sig over nogle forhold, uden det er kommet op på nationalt plan?

I hvert fald i Danmark er der regler og lovkrav med dyretransport, som www.nanissen.dk og mange andre transportfirmaer overholder, for ellers ville de jo være nødt til at lukke.

Dyretransport er næppe, som du tror, det er

Har du nogensinde talt med nogle folk, der begår sig i denne branche med dyretransporter, og hvordan man gennemfører den slags?

Det finder jo sted hver dag, og hvis dyrene bare døde i hobetal, så ville det jo være dårligt for forretningen for både dem, ser solgte dyrene, og dem, der skal modtage dyrene.

Man bør prøve at se tingene mere nuanceret og måske kigge på, hvordan dyrene generelt har det, og hvordan de lever.

De skal jo også have ordnede forhold, når de bliver kørt frem og tilbage et sted, også selvom de måske skal slagtes til sidst.

Selvfølgelig skal man lytte til kritik, men man skal også huske at finde de uafhængige analyser frem og lade begge parter komme til modsvar, så man kan se tingene i et mere bredere perspektiv.

Så pas på med udelukkende at se dyretransport som noget negativt, hvis du ikke kender til det.

Flere Nyheder