Gulvslibning priser – find de laveste online

18 maj 2020
Astrid Pedersen

Skal dine gamle, slidte og plettede trægulve stråle som den dag de blev lagt? Så er der ingen vej uden om effektiv gulvservice. Det øjeblik lakken på dit lakerede trægulv er slidt igennem, eller dit sæbe behandlede trægulv ikke længere kan blive flot og skinnende ved almindelig gulv vask, er det på tide med en ny behandling af gulvet.

Du har mulighed for at vælge om dit gulv skal have en skånsom gulvslibning eller en mere invasiv gulvafhøvling. Men du bør altid få en dygtig gulvmand med på råd inden du vælger.

Hvornår skal jeg vælge gulvafhøvling og hvornår skal jeg vælge gulvslibning?

De to behandlinger har det til fælles at de begge fjerner det øverste lag af gulvets overflade. Men her hører lighederne op. For hvor en gulvslibning på skånsom vis sliber højst to millimeter af træværket, vil du ved en gulvafhøvling opleve at op imod en halv centimeter af gulvet ”skrælles” bort ved hjælp af skarpe knive.

Derfor bør du kun vælge at gulvafhøvling hvis træværket har fået en hård medfart, for eksempel i forbindelse med en vandskade. Når træværk udsættes for store mængder af fugt, vil fibrene svulme op. Dette kan medføre ujævnheder, buler og forskydninger i trægulvet, som kun kan udlignes ved hjælp af en gulvafhøvling.

Er trægulvet blot almindeligt slidt o overfladen, med overfladiske ridser, skrammer og misfarvninger, kan du komme rigtig langt med en gulvslibning. De fleste trægulve kan sagtens holde til et antal afslibninger i løbet af deres levetid – og lader du en erfaren og faglært gulvmand forestå opgaven kan du være sikker på at der ikke bliver slebet mere af træværkets overflade end allerhøjst nødvendigt.

Hvor kan jeg få en billig gulvslibning på Sjælland?

Hos DBF Gulvservice kan du altid få et skarpt tilbud på en professionelt udført gulvslibning – læs mere på https://gulvafslibning-priser.dk/ 

Flere nyheder