Få tiden til at gå i en frisørsalon

17 november 2020
Anders Lundtang Hansen

Der er dem, der bare vader ind fra gaden hos en frisør og håber, at de har tid til at tage sig af en, eller man måske kan sætte en hurtig tid lidt senere på dagen.

Der er selvfølgelig nogle eksklusive steder, hvor man SKAL booke lang tid i forvejen, fordi det er sådan et berømt sted, hvor der kommer kunder fra nær og fjern og vil have ordnet deres garn – og de betaler prisen derefter.

Hvis man skal være helt sikker på, at man kan få en tid, så bestiller man måske et par dage i forvejen, for så er der en chance for, at man kan komme til helt tid til tiden uden så megen ventetid.

Men ofte støder man jo på lidt ventetid i sådan en frisørsalon, og så melder spørgsmålet sig jo: hvad skal man lave imens?

Det kommer vi med nogle forslag til i denne artikel.

Sådan slår man tiden ihjel i en frisørsalon

Det svære kan nogle gange være at vide, hvor lang tid der vil gå, før man selv kan komme til, hvis der er en besværlig kunde i kø foran en, eller man netop bare er dumpet ind fra gaden i det håb, at man lige kan komme til – og så bliver der lidt ventetid.

De fleste kender så nok de klassiske frisørsaloner med, at der er magasiner af ældre dato hos dem, man kan læse i.

Måske er det her, man udvider ens horisont og læser noget, man ikke er vant til, og man kan løse en krydsogtværs, hvis de ikke allerede alle sammen er lyst.

Man kan snakke med de andre kunder, men det er jo lidt udansk, så man holder sig nok til sig selv.

Det oplagte er at tjekke ens telefon, og nogle gange kan man måske endda lige ordne lidt arbejde fra den, men prøv at gøre besøget hos frisøren lidt mere afslappende ved ikke at dedikere hele din til til elektronikken, men bare være at der i nuet.

Hvor skal dit næste besøg hos en frisør være? Hvorfor ikke prøve http://www.hookstone.dk/ ?

Flere Nyheder