Få ny emalje i dit gamle badekar

15 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Har du badekar i eget badeværelse, og elsker du at tage lange, varme karbade? Så bør du være opmærksom på emaljens tilstand.

Er emaljen på badekarrets inderside slidt kan du risikere at dit karbad er direkte sundhedsskadeligt. I de misfarvede plamager samt i de mange ridser og skrammer kan der nemlig gemme sig bakterier og svampe som kan være usunde for dig. Og derfor bør du lade dit badekar sætte i stand før du bruger det igen.

Hvordan får jeg skiftet emaljen i mit badekar?

Hvis emaljen i dit badekar således skal udskiftes skal dette ske med hjælp fra en professionel badekarsmaler. På den måde er du garanteret det optimale resultat.

En badekarsmaler med hænder og hoved skruet rigtigt på har i kraft af sin erfaring og rutine de bedste forudsætninger for at få dit badekar til at stå som nyt. Og så er renovering af badekar en langt billigere løsning end en udskiftning af karret.

Hvordan foregår renovering af badekar?

Når et badekar skal renoveres sker det ved en proces som kaldes reemaljering. En reemaljering minder på sin vis om en autolakering. Først slibes karrets inderside således at overfladen fremstår glat og jævn.

Emalje komponenterne påføres i tre til fire tynde lag ved hjælp af en sprøjtepistol. Dette tager omtrent fire timer – og så skal emaljen hærde i et døgns tid før du atter kan benytte dit badekar.

Hvor kan jeg finde en badekarsmaler i nærheden af min bopæl?

Hvis du bor i København eller nærmeste omegn kan du altid få et skarpt tilbud på renovering af badekar ved reemaljering hos Emaljespecialisten. Emaljespecialisten har specialiseret sig inden for emaljering af såvel badekar som klinker, fliser, håndvaske og lignende emner, og vil med sikkerhed kunne få dit gamle badekar til at skinne igen.

Du kan læse mere, og kontakte Emaljespecialisten via hjemmesiden Emaljespecialisten.dk.

Flere Nyheder