Få de bedste tandbehandlinger på lokal klinik i Søborg

16 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Du har sikker hørt det til bevidstløshed: Det er vigtigt at gå til tandlæge mindst én gang om året. Måske har du ikke været til tandlæge i flere år, fordi du ikke har følt det har været nødvendigt. Men så er det faktisk vigtigt at du kommer af sted – for dine tænders og for dit generelle helbreds skyld.

Lad din tandlæge hjælpe med at forebygge tandsygdomme

Hovedformålet med at besøge tandlægen en til to gange om året er forebyggelse. Hos en tandlæge får du, foruden et grundigt tandtjek, en dybtgående rensning af tænder og tandkød. Ved denne rensning fjernes plak og tandsten ved hjælp af ultralyd – en metode som er både skånsom og effektiv på samme tid.

Tandlæge, tandlægeklinik, behandlinger

Samtidig pudses tændernes emalje så denne bliver blank og skinnende. Eventuelle misfarvninger pensles med fluor for at forebygge syreskader som kan give huller i tænderne. Og dine tandlommer skylles med desinficerede og antibakterielt middel hvis tandlægen vurderer at der er tilløb til tandkødsbetændelse eller parodontose.

Få en snorkeskinne hos din tandlæge

Det er ikke kan tandbehandlinger din tandlæge kan hjælpe med. Hvis du snorker slemt kan du hos din tandlæge få taget mål til en snorkeskinne som kan hjælpe dig af med denne dårligdom. En snorkeskinne er en anordning som skubber kæben frem hvilket umuliggør snorken.

Når du snorker bliver dit luft indtag, og dermed forsyningen af ilt til hjernen, forringet. Det betyder at din søvn kvalitet bliver dårlig. Og det samme gælder for din partner.

Samtidig er du i fare for at udvikle søvnapnø hvilket er en decideret farlig tilstand. Derfor kan det godt betale sig at komme den larmende snorken til livs inden den udvikler dig i denne retning.

Hos Tandlægerne Søborg kan du få hjælp til udfærdigelse af snorkeskinner mod søvnapnø som passer perfekt til dig. Klik ind og læs mere på tandlaegernesoeborg.dk.

Flere Nyheder