De nemme og hurtige online lån

30 oktober 2020
Lotte Hindsberg

Fra tid til anden kan man have behov for at låne nogle penge. Det kan være, at der er et usædvanligt godt tilbud, som det vil være ærgerligt at sige nej til. Det kan også være, at køleskabet er gået i stykker og her kan det være svært at vente de 2 uger en ansøgning i banken normalt tager – og så er online bankerne bare lettere og hurtigere at låne fra.

Det kan enten være at du låner direkte hos en online bank. F.eks. Ikano bank, men det kan også være i en butik. Mange butikker har i dag et tilbud om at man kan låne til køb af varer i butikken. Lånet tilbydes ofte i samarbejde med en online bank. Mange af disse lån er rentefrie.

Rentefrie forbrugslån

De rentefrie forbrugslån mange butikker tilbyder i samarbejde med online bankerne, kan være et godt og billigt lån. Hvis man husker at betale ens afdrag af til tiden. Det er nemlig hos dem, som enten glemmer at betale eller ikke kan at banken blandt andet tjener sine penge på. Det koster nemlig at betale for sent.

At andet sted er at det ofte koster et beløb at låne pengene og i nogle tilfælde er der også et månedligt gebyr, som man skal betale når man afdrager.

Inden du låner og det har ingen betydning, hvor er det vigtigt at du har sikret dig at der er luft i din økonomi til at tage et lån. Du skal undersøge hvad du har af indtægter og udgifter. Forskellen er hvad du har til rådighed til at afbetale afdrag. Læg et budget og husk også at sætte penge af til uforudsete udgifter og en tur i byen med vennerne. Ellers sætter du dig i en situation, hvor du kan risikere ikke at kunne klare dine økonomiske forpligtigelser. 

Flere Nyheder